Brengt je klant op de lijn

Wie ben ik? 

Een enthousiaste, betrokken en gedreven teamspeler. Maar vooral ook nuchter en met een flinke dosis zelfspot....

Dat is zoals de mensen waarmee ik samenwerk mij vaak omschrijven en ik ben het hier wel mee eens. 

Altijd wil ik het beste halen uit mijn werk, maar ik wil het vooral ook 'leuk' hebben. Een West-Friezin in hart en nieren... Gek op mijn stad Medemblik aan het IJsselmeer waar ik met heel veel plezier al (bijna) mijn hele leven woon.

Na mijn opleiding 'Leisure Management' werd ik aangenomen bij een evenementenorganisatiebureau, daarna op de commerciële binnendienst van een makelaar en in een soortgelijke functie bij een bank, startte mijn eerste bedrijf als tekstschrijfster; Ippel Communicatie en belandde uiteindelijk op de klantenservice van DEEN Supermarkten.

Geboren als 'millenial' groeide ik mee met de ontwikkelingen in het digitale tijdperk en verdiep ik me in de online mogelijkheden. Ik heb wel een beetje een 'tik' voor nieuwe dingen. Van nature organiseer ik graag, maak ik mensen blij en ben ik in mijn werk meestal de spreekwoordelijke spin in het web en verbind ik mensen graag. 

Ik kijk uit naar nieuwe opdrachten en om samen met jou aan de slag te gaan! Neem contact op en laat van je horen!

Ondernemende groet,
Anja Loos

Foto: Kenny Eliason

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn